LPG Service Point

Autoservices

Kies voor onze professionele autoservice diensten en ervaar zelf het gemak en de zekerheid van een perfect onderhouden voertuig

Reparatie

Onze werkplaats is gespecialiseerd in het verrichten van reparaties aan alle merken en modellen auto’s. Van een simpele onderhoudsbeurt tot aan complexe motorreparaties, wij hebben de kennis en ervaring om uw auto weer in topconditie te krijgen. Wij geven u altijd een eerlijk advies over de benodigde reparaties. Profiteer van onze eerlijke prijzen en snelle service. Maak vandaag nog een afspraak voor uw auto reparatie.

APK

Bij ons kunt u terecht voor de APK-keuring van uw auto. Wij garanderen snelle service, betrouwbare uitslagen en een eerlijke prijs. Onze technici zijn allen gediplomeerd en werken volgens de hoogste normen. Bovendien bieden wij een gratis controle van de bandenspanning en vloeistoffen bij elke APK-keuring. Maak vandaag nog een afspraak en rij gerust de weg op met een gekeurde auto.

Onderhoud

Laat uw auto in topconditie houden met ons professionele onderhoudsservice. Wij bieden reguliere onderhoudsbeurten, waarbij wij uw auto grondig controleren en eventuele problemen snel oplossen. Dit helpt om problemen in de toekomst te voorkomen en de levensduur van uw auto te verlengen. Onze technici zijn gespecialiseerd in de onderhoud van alle merken en modellen auto’s. Maak vandaag nog een afspraak voor een onderhoudsbeurt en rij gerust de weg op met een auto in topconditie.

Overige diensten

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag?

Bel dan naar onderstaand telefoonnummer of stuur een email

036 5346648